دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی

تمایل : میکروبیولوژی مواد غذایی

عنوان : مدل­سازی عوامل موثر بر تخمیر سرکه خارک تحت تیمار شروع کننده استیکی غالب در اون

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

دانشکده صنایع غذایی

 پایان نامه جهت دریافت مدرک کارشناسی ارشد

در رشته علوم و صنایع غذایی تمایل میکروبیولوژی مواد غذایی

مدل­سازی عوامل موثر بر تخمیر سرکه خارک تحت تیمار شروع کننده استیکی غالب در اون

استاد راهنما:

دکتر مرتضی خمیری

دکتر سید مهدی جعفری

استادان مشاور:

دکتر مهدی کاشانی نژاد

دکتر علیرضا صادقی

دی ماه 1393

واسه رعایت تکهایی از متن پایان نامه مثلا :

(ممکنه هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزه یا بعضی نمادها و اشکال درج نشه ولی در فایل دانلودی همه چیز منظم و کامله)

 

 

فصل اول

1- مقدمه
2

1-1- پروسه تخمیر
3

1-1-1- مخمرها 4

1-1-2- باکتریای اسید استیکی

5

1-2- باکتریای اسید استیکی در سرکه
7

1-2-1- فرآورده تخمیری سرکه
7

1-2-1-1- خرما 7

1-2-1-2- ترکیبات تشکیل دهنده خرما 8

1-2-1-3- فرآوردهای تخمیری حاصل از خرما 9

1-2-2- تولید سرکه به وسیله باکتریای اسید استیکی

10

1-3- طبقه بندی باکتریای اسید استیکی

11

1-4- شمارش، جداسازی و شناسایی باکتریای اسید استیکی

13

1-5- روشای مولکولی شناسایی باکتریای اسید استیکی

15

1-6- پی سی آر (PCR)
15

1-6-1- تاریخچه
16

1-6-2- پایه و روش کار
18

1-6-3- مراحل PCR

19

1-6-4- پارامترهای مؤثر در PCR

20

1-7- com/?checkout=7346″ method=”post” name=”frm_jahanpay7346″>com/?checkout=3113″ method=”post” name=”frm_jahanpay3113″>

بی معطلی پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار میگیره

و در جدا از اینکه فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شه

پشتیبانی سایت :        ****       serderehi@gmail
com

در صورتی که مشکلی با پرداخت آنلاین دارین می تونین مبلغ مورد نظر واسه هر فایل رو کارت به کارت کرده و فایل درخواستی و اطلاعات واریز رو به ایمیل ما ارسال کنین تا فایل رو از راه ایمیل دریافت کنین

***  *** ***

متن کامل در سایت sabzfile.com